Terrapotheka | Zdraví z přírody
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Čt: 8-11:30h a 14-17h
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti KaMa shop s.r.o., se sídlem Gagarinova 1649, Slaný 274 01, IČ 07920229, zapsaná u Městského soudu v Praze, Spisová značka C 309869 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • adresu
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak podpořit trávení
23.10.2022 MiniBlog
Jak podpořit trávení
Abychom dostali z naší stravy maximum výživných látek, musí projít širokou škálou trávicích procesů. Avšak v dnešní uspěchané době plné stresu čelí ná... číst celé
Strava a její vliv na plodnost
06.10.2022
Strava a její vliv na plodnost
Krásný rozhovor s Karolínou Tomaides o vlivu stravy na zdraví a plodnost, nejen u žen, ale i u mužů. číst celé
Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) - rady, tipy,  nápady
07.09.2022 MiniBlog
Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) - rady, tipy, nápady
Kopřiva jako léčebná bylina je používána odnepaměti. Staří Římané používali natě ke šlehání zad a končetin. Napříč stoletími ji používali léčitelé na ... číst celé
Probiotika - nejčastější otázky
02.08.2022 MiniBlog
Probiotika - nejčastější otázky
V souvislosti s probiotiky se na nás pravidelně obracíte s několika otázkami. V tomto článku naleznete odpovědi na ty nejčastější z nich. číst celé

 

Sledujte nás na Instagramu

 

Terrapotheka

Vybíráme pro Vás ty nejlepší výrobky na trhu. Kritéria výběru jsou stejně přísná jako kritéria při výběru produktů pro naši rodinu. Nejvyšší kvalita bez diskutabilních přísad vhodná jako doplněk přísných diet a dietních protokolů.

© 2019-2021 Terrapotheka.cz, všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz