Terrapotheka | Zdraví z přírody
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8-11:30h a 14-17h
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
06.08.2019
Platba kartou
Od dnešního dne je možná platba kartou. Doufáme, že Vám to ulehčí nákup. číst celé
01.08.2019
Grass-fed želatina z Evropy
Zařadili jsme do sortimentu cenově dostupnější obdobu Great Lakes želatiny. Také v kvalitě grass-fed, z hovězího dobytka ze Švédska. Pro podrobnější i... číst celé
23.07.2019
Platba na dobírku
Nově je možné vybrat si dobírku jako platbu. Platí pro většinu produktů číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti KaMa shop s.r.o., se sídlem Gagarinova 1649, Slaný 274 01, IČ 07920229, zapsaná u Městského soudu v Praze, Spisová značka C 309869 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Zásilkovna s.r.o., sídlem Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha 9
    • Zásielkovňa s.r.o., sídlem Kopčianska 3954/39, 851 01 Bratislava
    • Česká pošta, s.p., sídlem Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Poskytovatel platební brány - skupina Comgate, zahrnující společnosti: ComGate, a.s. sídlem Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, ComGate Payments, a.s., sídlem Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, ComGate s r. o., sídlem Bratislava, Nádražná 1958, 900 28 Ivanka pri Dunaji, Slovensko, ComGate Payments s.r.o., sídlem Bratislava, Svetlá 1, PSČ 811 02, Slovensko
    • PPL CZ s.r.o., sídlem K Borovému 99, Jažlovice, 251 01, Říčany
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kmeny bakterií v probioticích GutPro a jejich význam
30.06.2019
Kmeny bakterií v probioticích GutPro a jejich význam
Ty správné bakterie v našem zažívacím systému jsou klíček k pevnému zdraví. To jsou výsledky studií posledních let. V probioticích GutPro je zastoupen... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Terrapotheka

Vybíráme pro Vás ty nejlepší výrobky na trhu. Kritéria výběru jsou stejně přísná jako kritéria při výběru produktů pro naši rodinu. Nejvyšší kvalita bez diskutabilních přísad vhodná jako doplněk přísných diet a dietních protokolů.

©2019 Terrapotheka.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.